Tre år i rad har vi varit i Sydafrika där våra elever haft arbetsförlagd praktik (APL). Det har gett oss såå mycket i erfarenheter och möten med andra människor – så nu vill vi ge något tillbaka.

Det finns en speciell förskola där i Kapstaden som alltid tagit emot oss. I hemlighet håller vi på att samla in pengar så att vi kan köpa en konstgräsplan till dem, så att deras barn kan spela fotboll.

Den 1:a juni kommer vi att lämna över de pengar som samlats in. En person kommer att knacka på dörren på plats och sedan överraskar vi dem med tårta och finns med härifrån via Skype.

Fram tills dess pågår insamlingen och på lördag kommer vi stå utanför Ica Maxi med bössor mellan kl. 09-13.

Kan du inte vara där men ändå vill vara med och bidra så kan du kontakta ray.bauermeister@guteskolan.se.

Tusen tack! Hoppas vi ses!