Ta med familjen på ”Gute all inclusive”

Lördagen den 5 december har vi öppet hus på både Gutegymnasiet och på Guteskolan. Vi kommer att erbjuda underhållning, aktiviteter och försäljning av mat och produkter till förmån för Rädda barnen. All vinst går oavkortat till deras verksamhet.

På Gutegymnasiet på Broväg 25 kommer vi bland annat att auktionera ut media-elevernas konst och fotografier. Pysselhörna finns för de små så att du kan ta med hela familjen och delta i aktiviteterna. På grundskolan på Broväg 8 pågår den vanliga verksamheten så att du får chansen att se hur vi arbetar.

Lördagen är en del av ”Gute Agerar”, ett projekt i flera delar där både elever och lärare arbetar för att förbättra situationen för de som flytt hit till Europa.

Kom mellan kl. 10.00-13.00.

PUNKTER UNDER DAGEN

Auktion av konst och fotografier skapade av våra elever. Proffskvalitet!

– Restaurangprogrammet säljer en enklare lunch och bakverksmarknad för sötsugna!

– Musikeleverna bjuder på högklassig underhållning!

– Barn- och fritidsprogrammet ordnar pysselhörna. Ta med de små och ta del av aktiviteterna medan de skapar!

– Frisörprogrammet håller marknad med egentillverkat ekologiskt schampo!

– Hundtränarna visar upp lokalerna och har loppis! Fynda!!!

– Samhällsprogrammets nya Europaprofil presenteras!

Teknik  och naturprogrammen visar upp sin verksamhet!

– Ekonomielever visar sina projekt i Ung Företagsamhet!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

E-postadressen publiceras inte.