Elever serverar mat på Stava gård

Klockan 18.00 i kväll slår Stava gård i Barlingbo upp portarna för en afterwork, med mat och servering av elever från Gutegymnasiets restaurang- och livsmedelsprogram. Detta görs som en del av elevernas utbildning.

– Det blir ett skarpt läge och ger en bättre förståelse för vad yrket kommer att innebära. Det är också roligt att en entreprenör som Patrik von Corswant direkt nappar på idén att jobba tillsammans med elever och ger dem chansen, säger Ulrika Brorson som är lärare på programmet.

Redan nu är det många bokade, men det finns platser kvar. Det kommer att serveras en a la carte, öl och dryck från gården och på scen från klockan 20 står Annika Feeling och Gunnar Järeld, som båda är singersongwriters.

Bordsbokning, sms:a: 070-7342001

Här ser du menyn som eleverna jobbar med. Och på bilden ovan ser du både lärare och elever från programmet.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

E-postadressen publiceras inte.